skip to Main Content

Voor de werknemer

Herkent u de volgende situaties? Bent u helemaal uitgeput? Minder productief in uw werk? Kortaf naar anderen? Kunt u het niet meer aan? Als u langere tijd onder hoge druk heeft moeten presteren in uw werk e/o thuissituatie, dan kunt u helemaal opgebrand raken. Van een burn-out genees je niet in een paar dagen. De weg naar herstel is bij een burn-out vaak lang en neemt veel tijd in beslag.

Maar hoe weet u nou of u een burn-out hebt? Zijn uw klachten ernstig? Of maakt u zich onnodig zorgen?
• U raakt vervreemd van uzelf?
• U twijfelt aan uw eigen kunnen, wordt cynisch?
• U neemt meer en meer afstand van uw werk en uw sociale omgeving?
• U trekt zich vaker en sneller terug?
• Alles voelt zwaar en als een verplichting?
• Alle plezier is verdwenen?

Wat kunt u doen?

Wij werken niet met eenvoudige standaard oefeningen, maar richten ons op het ontwikkelen van de hogere emotionele en sociale vermogens. Vermogens – kwaliteiten, competenties, talenten – die nodig zijn om in een loopbaan en carrière op succesvolle wijze binnen en buiten organisaties samen te werken, leiding te geven en duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden

De focus van de coaching is via persoonlijke ontwikkeling – het ontwikkelen van de hogere vermogens – stijgen naar een hogere Emotionele Intelligentie, immers een hogere EQ leidt tot groter zakelijk succes van de professional. Er wordt gewerkt met een heldere coaching vraag en concreet geformuleerde doelen.

Wat kost een behandeling?

De vergoeding van een coachingssessie (1,5 uur) bedraagt €145,-. Vaak kunnen wij al binnen 10 sessies zeer veel progressie boeken. Omdat een burn-out vaak gerelateerd is aan uw werk, kunt u samen met uw werkgever eens een gesprek aan gaan om het probleem kenbaar te maken. Uw werkgever heeft een inspanningsverplichting in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Dit houdt in dat u met uw werkgever kunt afstemmen dat zij de behandeling voor u betalen. Deze kosten zijn voor de werkgever volledig fiscaal aftrekbaar, en dus erg interessant. Veel werkgevers weten niet wat het kost als u als werknemer weken of zelfs maanden thuis zit vanwege een burn-out. U kunt uw werkgever eens wijzen op ons artikel “Voordelen voor de werkgever”.

Een succesvolle carrière biedt:

Zelfvertrouwen.
Financiële zekerheid.
Zingeving.
Maatschappelijk succes.

030-2657716

Neem contact met ons op en ga direct aan de slag

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

  Back To Top