skip to Main Content

Voor de werkgever

Het is belangrijk om stress op de werkvloer zo veel mogelijk te vermijden. Als uw personeel het slachtoffer wordt van een te hoge werkdruk, zal dit onherroepelijk leiden tot een hoger ziekteverzuim. Hoe voorkomt u dat de emmer overloopt als u zich bedenkt dat stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1 is. Meer dan een miljoen Nederlanders lopen jaarlijks het risico op een burn-out of andere werkgerelateerde psychische ziektes. Overigens kan ook het hebben van te weinig werk leiden tot stressklachten. Sommige mensen vinden het namelijk belangrijk om genoeg werk te hebben liggen, en presteren het beste onder druk.

Haal werkstress uit de taboesfeer.

Werkstress blijft toch altijd een gevoelig onderwerp voor zowel werkgevers als werknemers. Werknemers geven niet graag toe dat ze het werk eigenijk niet aan kunnen. Vindt u het lastig om dit onderwerp aan te kaarten bij uw werknemers? Laat dit gesprek dan eens plaatsvinden onder de professionele begeleiding van onze coach.

Herken de signalen.

Verschillende symptomen kunnen wijzen op werkstress en het is dan ook belangrijk om die op tijd te herkennen. Wees onder meer alert op hoge verzuimcijfers, gemiste deadlines, overwerk, een groot aantal fouten en irritaties tussen werknemers. Deze signalen hoeven niet direct te wijzen op een verhoogd stresslevel, maar kunnen wel een belangrijke eerste indicator zijn voor een toekomstig probleem.

Wat kost een burn-out van een werknemer voor uw bedrijf.

De kosten van een specialistische burn-out behandeling worden sinds 2012 niet meer vergoed vanuit de zorgverzekering. Toch kunt u als werkgever een hoop geld BESPAREN als u bereidt bent mee te betalen aan de behandeling. Werkgevers hebben een inspanningsverplichting in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Het is zowel voor u als werkgevers, als voor de werknemer van groot belang dat het herstel vlot verloopt. Een ziektedag kost een werkgever gemiddeld tussen de 200 en 250 euro.

Wat kost een behandeling?

De vergoeding van een coachingssessie van 1 uur en 15 minuten bedraagt €145,-. De kosten voor zelfstandigen en werkgevers zijn volledig fiscaal aftrekbaar.

Wij werken niet met eenvoudige standaard oefeningen, maar richten ons op het ontwikkelen van de hogere emotionele en sociale vermogens. Vermogens – kwaliteiten, competenties, talenten – die nodig zijn om in een loopbaan en carrière op succesvolle wijze binnen en buiten organisaties samen te werken, leiding te geven en duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden.

 • Aanleiding voor het coaching traject kan zijn bepaalde feedback van uw collega’s, leidinggevenden of het team waaraan u leiding geeft, of de uitkomsten van de 360° Feedback.
 • De aanleiding kan ook voortkomen uit de eigen behoefte of uitkomsten van zelfreflectie over bepaalde ervaringen binnen uw huidige baan of carrièreverloop.

De focus van de coaching is via persoonlijke ontwikkeling – het ontwikkelen van de hogere vermogens – stijgen naar een hogere Emotionele Intelligentie, immers een hogere EQ leidt tot groter zakelijk succes van de professional. Er wordt gewerkt met een heldere coaching vraag en concreet geformuleerde doelen.

Een succesvolle carrière biedt:

Zelfvertrouwen.
Financiële zekerheid.
Zingeving.
Maatschappelijk succes.

030-2657716

Neem contact met ons op en ga direct aan de slag

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

  Back To Top