skip to Main Content

Pesterijen op de werkvloer komen helaas vaak voor en leiden tot spanningen bij de persoon die gepest wordt door zijn of haar collega’s. Voelt u zich niet prettig op uw werkplek en heeft u het gevoel dat u gepest wordt of onheus wordt bejegend door uw collega’s? Van Tol Coaching helpt u graag om weer steviger in uw schoenen te staan en u weerbaarder te maken tegen pesterijen op de werkvloer. Als u het naar uw zin heeft op uw werk zult u merken dat dat ook zijn vruchten afwerpt in uw privéleven.

Training pesten

Bij Ineke Van Tol kunt u de training pesten volgen. Ineke heeft zelf erg veel ervaring in het bedrijfsleven en weet precies hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Jarenlang heeft ze gewerkt op directieniveau. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Portugal, Duitsland en Scandinavië heeft zij werkervaring opgedaan. Hierdoor heeft zij een schat aan ervaring die zij graag gebruikt om u te helpen bij de problemen op uw werk. Wordt u zelf niet gepest, maar merkt u dat er pesterijen plaatsvinden onder uw werknemers? Ook dan helpt Ineke u graag bij het bedenken van een strategie om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Op maat gemaakte training

Als u een training volgt bij Van Tol Coaching dan krijgt u een training die op maat is gemaakt. Bij iedere klant bekijkt Ineke vanuit haar humanistisch mensbeeld wat het best bij de klant en zijn of haar karakter past. Hierdoor blijft u dicht bij uzelf en krijgt u handvatten aangereikt om de problemen aan te pakken op een manier die bij u past. Inekes mensbeeld is humanistisch en optimistisch. Zij gaat ervan uit dat ieder mens genoeg kracht en kennis bezit om obstakels en problemen te overwinnen. Met de juiste hulp en de op maat gemaakte training pesten kunt u de problemen aanpakken en weer het plezier in uw werk terugvinden!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  Back To Top