skip to Main Content

Chronisch tijdgebrek en echt altijd net te laat aanwezig, deadlines worden ter nauwer nood gehaald, of je to do lijstjes worden maar niet korter.. Allemaal signalen. Allemaal stressmomenten in je dagelijkse leven door tijd en tijdmanagement. En hoera! Je kan ermee leren omgaan. Je kan je tijd effectiever gaan leren te gebruiken. Door het volgen van een goede time management training kan je meer bereiken in minder tijd. Geen grapje. Al heel veel mensen gingen jou hierin voor en hebben nu een duidelijke leidraad in hun leven en hun agenda. En dit scheelt een hoop stress.

Jouw agenda in eigen beheer

Door een cursus time management krijg jij weer grip op jouw 24 uur in één dag, en heb jij weer grip op jouw agenda en tijdsbesteding. Naast het leren indelen van jouw eigen tijd, kan je ook meer leren aan anderen over te laten. Hiervoor bestaat een delegeren training of een cursus delegeren. Het loslaten van taken kan heel moeilijk zijn, om verschillende redenen. Toch is het heel zinvol om op de juiste manier hulp in te zetten om jouw taken te ondersteunen.

Binnen het bedrijfsleven en thuis

Zeker binnen een bedrijf moet timemanagement en delegeren goed voor iedereen geregeld zijn. Zo kan je een perfect team volgen, waarbij deadlines ruim op tijd gehaald worden. Een time management training is het begin van nieuw leven zonder tijdgebrek. Je kan het aantal uren op een dag niet veranderen, maar jezelf kan je wel degelijk veranderen. Volg een training of cursus time management en begin met realistisch plannen.

Coaching brengt je verder

Tussen de vele online aanbieders van cursussen en trainingen valt Vantolcoaching.nl op. Zij gaan voor een zakelijke insteek, die jou ook in je dagelijkse leven privé verder helpt. Hun motto: ‘U weet het, u kan het en u doet het.’ werkt erg krachtig!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

  Back To Top