skip to Main Content

Wat zijn de voordelen van startup coaching?

Startup coaching is een must voor iedere beginnende ondernemer. Voor jezelf beginnen lijkt ideaal en dat is het ook. Toch vraagt het veel van een startende ondernemer om jezelf op de markt te zetten en te leren je eigen koers te bepalen. In het businessplan staan duidelijk de visie en richtlijnen beschreven, maar in de praktijk blijkt het een hele klus te zijn om dat uit te dragen naar potentiële werkgevers. Het is nuttig je gedachten en ideeën te ordenen en advies in te winnen bij een ervaringsdeskundige. Bij de begeleiding van Ineke Van Tol is dat precies het geval.

Startup coaching geeft inzicht

Ineke is zeer ervaren in het bedrijfsleven en heeft de juiste opleidingen afgerond om jou te kunnen helpen je doelen te bereiken. Als je een vraag bij Ineke inbrengt, zal zij deze samen met jou onderzoeken en begeleidt zij in het oplossen en aanpakken van je valkuilen en problemen. Ineke heeft een humanistisch mensbeeld en gaat ervan uit dat ieder mens beschikt over inzicht, kwaliteiten en creativiteit. De begeleiding helpt je inzicht te geven in je eigen kunnen en kwaliteiten en op basis daarvan een succesvol ondernemer te worden.

Zowel op zakelijk als privégebied

Ineke van Tol kan je op verschillende vlakken ondersteunen. Het kan je zowel op zakelijk als op privégebied helpen. Wellicht wil je meer balans vinden tussen werk en privé, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat je wilt weten hoe je je bedrijf beter kunt promoten. Door middel van zelfreflectie word je je bewust van je eigen ondernemerskwaliteiten en drijfveren, maar ook van je valkuilen en aandachtspunten. Door middel van de hulp van Ineke, ontdek je dat je over veel talenten en wijsheid bezit om jouw bedrijf succesvol te maken.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

  Back To Top