skip to Main Content

Wat kan een startup coach voor je betekenen?

Een startup coach helpt je graag bij het opstarten van een eigen bedrijf. Bij het opstarten van een eigen bedrijf komen veel zaken kijken en kun je tegen veel problemen aanlopen. Het kan bijvoorbeeld een hele uitdaging zijn om privé en werk goed in balans te houden. Of het kan zijn dat je het lastig vindt om de juiste medewerkers om je heen te verzamelen. Wanneer je merkt dat je vastloopt, of gewoon een steuntje in de rug kunt gebruiken, roep dan de hulp in van Van Tol Coaching.

Startup coach Ineke van Tol

Ineke van Tol is werkzaam als coach in Utrecht. Zij helpt je graag met het bereiken van je doelen, zowel op werkgebied als in je privéleven. Ineke is een warme persoonlijkheid die zelf zeer veel ervaring heeft in het bedrijfsleven en beschikt over de nodige levenservaring. Zij heeft op directieniveau gewerkt en weet precies wat er speelt in het bedrijfsleven en wat er van een startende ondernemer gevraagd wordt. Bij Van Tol Coaching kun je dus rekenen op empathie, ervaring en deskundigheid. Je wordt begeleid door iemand met verstand van zaken.

Autonomie leidt tot succes

De begeleiding van Ineke richt zich vooral op het ontwikkelen van je eigen kwaliteiten, zelfreflectie en het autonoom handelen. Autonomie is voor een startende ondernemer erg belangrijk; je hebt zelfreflectie waardoor je bepaalde fouten of vergissingen in de toekomst kunt voorkomen. Het volgen van je eigen pad en visie wat betreft je werk, zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft en daardoor beter functioneert in je bedrijf. Ineke kan je daar prima mee helpen. Door de begeleiding ontdek je hoe je door middel van autonomie een succesvol ondernemer kunt worden.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

  Back To Top