skip to Main Content

Ja, hoe kan een klein bedrijf groot zijn? Daar is maar één goed antwoord op. Door een eerlijke en goede strategie voor een fijn product te gebruiken. Maar hoe kom je nu aan de juiste methode voor jouw idee? Small business startup coaching kan jouw antwoord zijn. Samen met een carrière coach of business coach ga je bekijken wat en hoe van toepassing is voor jouw idee. Zet alles op papier en door elk facet te bekijken kan je gaan onderzoeken wat de beste aanpak is. Ook small business moet groots onderzocht worden.

Kriebelt het om voor jezelf te starten?

Soms loop je al lang rond met een idee, maar weet je maar niet waar en hoe te beginnen. Of je hebt inmiddels al een bedrijf opgezet, maar je hebt behoefte aan resultaten, aan versnelling, aan executiekracht. Het kriebelt je aan alle kanten, heb je de juiste mensen? Heb je aan elke valkuil gedacht? Via een small business startup coaching kan je daadwerkelijk gaan beginnen aan je plan, Van Tol Coaching helpt je de antwoorden te vinden op de vragen en twijfels tijdens elke training.

Kies de juiste strategie

Van Tol Coaching begeleidt vele business startups en startende ondernemers om snel tot goede resultaten te komen, en door doelen én dromen daadwerkelijk te realiseren. Hiervoor is het van groot belang dat de juiste tactiek voor jouw plan wordt gekozen. Eén van deze methodes is de Lean business strategie. Deze tactiek wordt door vele succesvolle bedrijven naar tevredenheid ingezet. Het oogpunt vanuit de klant is bij Lean het belangrijkste uitgangspunt, zonder het bedrijfsoogpunt te vergeten.

Ga uitdagingen aan

Bij een startup krijg je te maken met allerlei onverwachtse situaties, en het is dan van belang om steeds met een probleemgerichte aanpak te werken. Samen met een goede coach kan je een heel eind komen en elke uitdaging met plezier aangaan.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

  Back To Top