skip to Main Content

Lastige vraag, wanneer heb je hulp nodig. Want voor ‘wanneer’ kan je verschillende antwoorden geven en welke vorm van hulp bedoel je precies? Onder de noemer ‘hulp’ bestaan er tevens vele soorten. Maar hier hebben we het over hulp voor jou. Begeleiding door een personal coach. En in dit geval zou het antwoord bijna zijn: ‘Iedereen kan altijd een vorm van persoonlijke coaching gebruiken.’ Je hoeft niet alles alleen te doen in dit leven, een personal coach kan en wil jou graag ondersteunen en laten groeien.

Waar word je blij van?

Een personal coach van Van Tol Coaching bekijkt al jouw vraagstukken, op welk gebied dan ook. Samen met jou worden er dieperliggende oorzaken van de onrust en onzekerheid naar boven gehaald. Er wordt een balans aangebracht en er wordt naar jouw persoonlijke doelen en drijfveren gekeken. Want waar word jij nu blij van? Wat maakt jou gelukkig? Het zijn belangrijke vragen waar je niet eindeloos mee moet blijven rondlopen. Een onafhankelijke blik kan je helpen. Een personal coach kan je helpen.

Wat heb jij nodig om vooruit te kunnen?

Heb je met name een ontevreden gevoel op zakelijk gebied, dan kan Van Tol Coaching een coaching aanbieden door een business strategy coach, voor bijvoorbeeld een business plan, of een personal career coach in te zetten. Het is net wat jij op dit moment in jouw leven nodig hebt. Dat is het enige wat van belang is. Zorg dat je weer met frisse moed en een top energie verder kan. Dat is het doel van onze coaching.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

  Back To Top