skip to Main Content

Een personal career coach kan je vertellen of het tijd is voor een nieuwe carrière, maar wellicht weet jij dit diep van binnen zelf ook. Toch kan het verdraaid moeilijk zijn om dit aan jezelf toe te geven. En wacht, misschien is een nieuwe carrière helemaal niet de oplossing voor het onrustige gevoel waar jij mee rond loopt. Een personal career coach helpt jou te kijken naar de dieper liggende oorzaak van jouw slapeloze nachten, of naar de reden van het energieloos zijn.

Hak knopen in door

Bovenstaande titel klinkt zo gemakkelijk. Maar het doorhakken van knopen is helemaal niet zo gemakkelijk. Want waar begin je? Heeft het te maken met je carrière? Of is er wellicht ook in jouw privé leven iets gaande, waar je niet gelukkig van wordt. Een personal career trainer zal de nadruk wellicht iets meer op de zakelijke kant leggen, maar jouw relaties daarbuiten spelen altijd een rol. Loop je rond met zakelijke conflicten dan is een business strategy coach of business plan coach misschien beter geschikt.

Pak de draad weer op

Als de knopen zijn doorgehakt en je hebt weer een mooi nieuw of hersteld draad om op te pakken, dan zal je zien en ervaren dat jij weer straalt. Dat je bruist van energie en weer zin hebt om op te staan. Weg met futloze dagen en slapeloze nachten. Pak de draad weer op. Bij Van Tol Coaching bekijken we jouw carrière tot op de draad. Een personal career coach bestaat niet voor niets.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

  Back To Top