skip to Main Content

Heeft u het druk op uw werk en merkt u dat u het lastig vindt om te voldoen aan de verwachtingen van uw werkgever? Of heeft u een eigen bedrijf en wordt de werkdruk u geregeld te veel? Volg dan een training op maat bij Van Tol Coaching. Ineke Van Tol heeft jarenlang op directieniveau gewerkt in het bedrijfsleven en heeft veel ervaring opgedaan omtrent het runnen van een eigen bedrijf en het presteren onder druk. Naast praktijkervaring heeft Ineke de Europese titel Psychotherapist, waardoor zij de juiste kennis in huis heeft om u te helpen om de werkdruk onder controle te houden.

Omgaan met werkdruk

Ineke maakt trainingen op maat. U kunt bij haar aangeven waar u moeite mee heeft en wat u wilt verbeteren. Door te kijken naar deze verbeterpunten en uw persoonlijkheid daarbij in acht te nemen, kan Ineke een training verzorgen die geheel aansluit op uw karakter en uw wensen. Zo krijgt u handvatten aangereikt waar u zich in kunt vinden, waardoor u tijdens het tijdens het omgaan met werkdruk dicht bij uzelf blijft en ideeën hebt gekregen die u aanspreken. Ook als u andere problemen ondervindt kunt u Ineke Van Tol inschakelen.

Ook voor startende en ervaren ondernemers

Zo kunnen ook startende ondernemers bij Van Tol Coaching terecht. Voor ondernemers die al een eigen zaak hebben, maar niet tevreden zijn over het resultaat dat ze tot nu toe hebben behaald, kan Ineke eveneens een helpende hand bieden. Door te reflecteren en naar het verleden te kijken kunnen veel problemen namelijk in de toekomst worden voorkomen en vermeden. Ineke is ervan overtuigd dat ieder mens genoeg capaciteit in huis heeft om een bedrijf tot een succes te maken. Vaak is een coachend zetje in de goede richting al genoeg om weer gemotiveerd en zelfverzekerd in uw bedrijf te staan!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.

  Back To Top