skip to Main Content

Problemen en conflicten op het werk zijn ontzettend vervelend maar komen bijna overal wel voor. Vaak is het mogelijk om door middel van reflectie en kleine aanpassingen al verandering in de situatie te brengen. Ieder mens beschikt over kennis en wijsheid, maar het kan zijn dat er soms een helpende hand van buitenaf nodig is om handvatten aan te reiken. Door samen de problemen te analyseren en te bedenken wat voor winst er te behalen valt kunt u groeien. Een positieve en professionele blik kan een grote steun zijn. Ineke van Tol, de eigenaar van Van Tol Coaching, is de aangewezen persoon om u hierbij te ondersteunen.

Training ‘omgaan met conflicten op werk’

Ineke Van Tol is jarenlang werkzaam geweest op directieniveau en begrijpt de ongeschreven en geschreven regels die gelden in het bedrijfsleven. Hierdoor kan zij zich heel goed inleven in verschillende situaties en snapt zij als geen ander waar u mee zit. Haar ervaring combineert ze met de kennis die zij heeft opgedaan tijdens het behalen van de Europese titel Psychotherapist. De training wordt door Ineke op maat aangeboden, waarbij zij kijkt naar uw karakter en temperament. Zo kan ze u tips geven die passen bij uw persoon, waardoor u dicht bij uzelf kunt blijven.

Investeer in uw carrière

Wanneer u naast conflicten op het werk ook nog andere problemen ondervindt, helpt Ineke u eveneens graag. Zo adviseert zij ook beginnende ondernemers bij het opstarten van hun eigen bedrijf of helpt ze ondernemers een goede balans te vinden tussen werk en privé. Met de juiste kennis, een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen begeleidt Ineke u om het doel te bereiken dat u voor ogen heeft. Kijk voor meer informatie gerust verder op de website en neem contact met Ineke van Tol op om uw carrière een positieve boost te geven!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

  Back To Top