skip to Main Content

Een startup is een vorm van innovatie. Dit kan zijn voor een nieuw product, een nieuwe service, of een volledig nieuw bedrijf of afdeling. Het kan ook betrekking hebben op een reeds bestaande onderneming, welke een vernieuwing wil ondergaan. Door aan de slag te gaan via een Lean startup hou je voortdurend het klantenoogpunt in de gaten. Hiervoor bestaat een speciale Lean startup coaching. Bij Van Tol Coaching vind je gerichte trainingen voor elke vorm van innovatie.

Probleemstellingen en ideeën toetsen

Je kan op een zakelijke manier en toch ook vanuit de klant naar je product of idee kijken, en vanuit daar de beste setting voor jouw bedrijf neerzetten. Met een Lean startup coaching ga je samen met een specialist kijken naar alle probleemstellingen en daarnaast kan je allerlei ideeën toetsen. Door met een goede coach te kijken naar het gehele traject, kan je een perfecte plan uitwerken. Hierdoor heb je een groot voordeel, je gaat namelijk heel goed voorbereid van start. Van Tol Coaching biedt hierbij alle ondersteuning die jij nodig hebt.

Voor wie is training geschikt?

Lean startup coaching wordt ook wel business startup genoemd. Dit kan voor grote of kleine bedrijven zijn, of voor iemand persoonlijker. In dit geval spreken we ook wel van een carrière coach. Veel mensen die voor een training bij van Tol kiezen zijn van beroep een productmarketeer, developer, product owner of manager. Heb jij innovatieve ideeën en wil je hier graag mee aan de slag? Dan is een Lean startup coaching echt iets voor jou.

Na het volgen van training

Je zal de principes en achtergrond van de Lean strategie kennen en weten te gebruiken. De coach zal je diverse praktische tips geven en samen bekijk je alle bijbehorende valkuilen bij jouw model en plan. Al de gekregen handvatten van Van Tol zal je nog vaak in toekomst kunnen gebruiken.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

  Back To Top