skip to Main Content

Als faalangst werk belemmert en blokkeert dan presteert u daardoor minder goed dan u daadwerkelijk zou kunnen. Het is dan de hoogste tijd om actie te ondernemen! Faalangst zorgt voor een naar gevoel en kan lichamelijke klachten veroorzaken. Als u vaak het gevoel heeft dat u iets niet kunt en merkt dat dat blokkades bij u veroorzaakt, neem dan contact op met Ineke Van Tol. Deze ervaren coach helpt u graag om de problemen te analyseren en aan te pakken, zodat u weer met plezier en vol vertrouwen uw taken kunt vervullen.

Faalangst werk

Dankzij haar ruime ervaring in het bedrijfsleven kan Ineke zich goed inleven in verschillende situaties op de werkvloer. Zij heeft jarenlang op directieniveau gewerkt dus snapt goed dat er aan werknemers hoge eisen worden gesteld die kunnen zorgen voor stress en faalangst. Ook als u een eigen bedrijf heeft en zelf ondernemer bent, kan faalangst zorgen voor problemen. Een bedrijf opzetten gaat gepaard met onzekerheid en wanneer u degene bent die aan het roer staat, kan het fijn zijn om te sparren met iemand die verstand van zaken heeft. Zo komt u steviger in uw schoenen te staan en heeft u meer vertrouwen in uw eigen beslissingen.

Verschillende trainingen op maat

Ineke biedt trainingen op maat aan en helpt u heel graag bij het behalen van uw persoonlijke doelen. Zij gaat ervan uit dat ieder mens kennis bezit over wat goed voor hem of haar is, maar dat het soms nuttig kan zijn om extra advies in te winnen om obstakels uit de weg te ruimen en met meer zekerheid het werk tegemoet te treden. Heeft u geen last van faalangst, maar wilt u liever meer balans vinden tussen werk en privé? Ook dan helpt Ineke u graag. Door goed te kijken naar uw persoonlijkheid reikt Ineke handvatten aan die passen bij u en uw karakter. Zo kunt u de problemen aanpakken terwijl u trouw blijft aan uzelf!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  Back To Top