skip to Main Content

Delegeren is eigenlijk een andere woord voor loslaten. Voor veel leidinggevenden, managers, directeuren en bedrijfsleiders is het loslaten van taken moeilijk. Toch zal je dit moeten doen wil je niet kopje onder gaan in jouw leidinggevende functie. Volg daarom een delegeren training, deze kan jou verder helpen in jouw baan en je (lange) takenlijst. Als je precies weet hoe jij effectief en goed delegeert, dan zal je meer vertrouwen hebben in het overdragen van zaken.

Loslaten levert je tijd op

Misschien twijfel je nog om deze cursus te volgen, maar wat heb je te verliezen? Kostbare tijd, ja dat wel. Maar als je vervolgens door iedereen aan de juiste taken te zetten op de juiste manier, dan levert delegeren en deze training je heel veel kostbare tijd op. Ik zou niet langer wachten met jezelf in te schrijven. Je kan eens een kijkje nemen op de website van Vantolcoaching.nl. Zij werken specifiek met de zakelijke kant van coaching, en nemen hierbij ook gelijk de persoonlijke kant mee. Dit omdat elke coaching persoonlijk is, ook al gebruik je zakelijk gezien.

Maak het jou en anderen eigen

Door meer inzicht in het hoe je taken kunt loslaten, door meer inzicht in welke taken je wel of niet kunt delegeren, door meer inzicht in bevoegdheden en verantwoordelijkheden delegeren wordt jouw leidinggeven alleen maar meer en meer interessanter. Ook voor de mensen onder jou. Zij zullen ook meer uitgedaagd worden op de juiste manier. Door een delegeren-training maak jij het werk en het leiding geven op de juiste manier eigen.

Of eerst tijd leren indelen?

Het kan zijn dat je eerst voor jezelf aan de slag wil met het chronische tijdgebrek wat je ervaart. In dat geval kan het handig eerst een time management training of cursus te volgen. Je kan dit zien als voorloper van een delegeren training.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

  Back To Top