skip to Main Content

Misschien heb je er al wel eens van gehoord, een cursus time management. En wellicht heb je al vaker getwijfeld of het iets voor jou zou zijn. Want ervaar jij een grote druk? Elke dag opnieuw, bijvoorbeeld door tijdgebrek of te lange lijsten met taken? Het leren omgaan met de dagelijkse stroom van e-mailtjes, papierwerken en verzoeken doe je tijdens een training time management. Zo’n training is nuttig voor de vele mensen onder ons die voortdurend het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen. Zowel zakelijk als privé kan deze cursus jouw leven agenda ondersteunen.

Na les 1 al meer rust in je leven

Tijdens een cursus time management leer jij hoe je jezelf kan wapenen tegen tijdgebrek, onrust, tegen interrupties en de grote stroom aan e-mail en andere vormen van informatie. Vele druk bezette mensen gingen jou hierin al voor. Aan de vele positieve reacties is te zien dat het volgen van een training timemanagement heel nuttig kan zijn. Vantolcoaching.nl een aanbieders hiervan, welke de zakelijke kant en de thuissituatie samen meeneemt.

Kunnen anderen jou wellicht helpen?

Naast je eigen tijd indelen is het goed kunnen delegeren van taken ook van groot belang. Vaak willen we taken liever zelf doen, en vinden we het lastig iets uit handen te geven. En dat terwijl de ander genoeg kwaliteiten heeft om de klus ook te klaren. En het scheelt jou stress. Daarom wordt er naast de cursus time management ook een delegeren training of cursus gegeven. Minstens zo belangrijk als timemanagement.

Prioriteiten leren

Een groot onderdeel van de cursus timemanagement is wel het kunnen stellen van prioriteiten. Wat is nu echt van belang? Er bestaan voor iedereen diverse valkuilen die er voor zorgen dat het werk aan het einde van de dag niet af is. Het moeilijk kunnen maken van prioriteiten is er daar één van.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

  Back To Top