skip to Main Content

Ja! Word vandaag nog een interessante leidinggevende voor de mensen in jouw team. En hoe je dat doet? Door anderen meer taken te geven, door ze meer bevoegdheden en verantwoordelijkheden te geven. Jij wordt interessant, want je geeft je teamgenoten meer en meer uitdaging. Als je dit op de juiste manier uitvoert, dan levert het jezelf bovendien zeeën van tijd over om nieuwe dingen te bedenken. Dat wil toch iedereen?! Tijdens een cursus delegeren kan jij zo’n ideale en inspirerende leider worden.

Meer inzichten in jouw rol en taken

Een delegeren training kan je op diverse vlakken van jouw functie meer inzichten geven. Met als resultaat hetgeen hierboven al staat beschreven. Natuurlijk zal je niet alles kunnen delegeren, ook hierin kan een cursus jou meer inzicht geven. Maar vaak houden we te veel taken bij ons, te bang voor het loslaten ervan. Toch zal jij jouw collega’s moeten uitdagen en wil je met het bedrijf vooruitkomen, dan moeten taken her en der naar anderen gedelegeerd worden.

Maak jouw team volwassen

Zodra jij op een goede manier gaat delegeren begint je team taak volwassen te worden en je zal ze zelfstandiger maken. Een team, afdeling of organisatie wordt zo minder afhankelijk van jou als leidinggevende. Vantolcoaching.nl kan de zakelijke kant hiervan goed benadrukken. Je kan dit al zien aan hun zorgvuldige en informatieve website. Zij gaan voor jouw carrière.

Of toch eerst jouw agenda grondig aanpakken?

Als je nog niet aan delegeren toe bent, maar eerst meer inzicht wil hebben verkrijgen in jouw eigen tijd, agenda en taken, dan kan het raadzaam zijn te beginnen met een cursus of training time management. Door je tijd opnieuw in te delen kan je zeker weten meer tijd efficiënt gaan gebruiken en delegeren is een volgende goede stap in de juiste richting.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

  Back To Top