skip to Main Content

De resultaten van een bedrijf is onder andere afhankelijk van de motivatie en kennis van het team. Om alle medewerkers perfect tot hun recht te laten komen, dienen alle organisatorische, professionele en persoonlijke doelstellingen op één lijn gezet te worden. Kort gezegd; alle neuzen in dezelfde richting zetten. Binnen een business is het personeel dus van groot belang. Heb jij het idee dat jouw team beter zou kunnen presteren? Of dat jouw eigen carrière wellicht een andere wending zou moeten krijgen? In beide gevallen is een carrière coach een goede optie.

Wat is loopbaan coaching?

Loopbaanbegeleiding of carrière coaching kan voor ieder lid van een team een grote bijdrage leveren. Samen met een carrière coach kan je het potentieel van jouw medewerkers ontdekken. Je kan op zoek gaan naar het beste in iedereen, en dit talent vervolgens de beste plek in de organisatie geven. Wil jij een nieuwe afdeling gaan opzetten? Of bijvoorbeeld een nieuw product introduceren binnen je bedrijf? Dan kan een carrière coach je bijstaan door middel van een (small) business startup coaching. Al dan niet gebruikmakend van de bekende Lean strategie.

Verlies geen tijd

Bij een goede startup begeleiding en carrière coach wordt gekeken naar waar er tijdsverlies of energieverlies plaatst vindt, binnen het al bestaande bedrijf. Ook het bedrijfsplan kan bekeken worden, waarbij korte en lange termijn doelstellingen opgesteld worden. Bij Van Tol Coaching houdt elk traject rekening met de behoeftes van de klant en de organisatie. Alles is in samenspraak met jou als opdrachtgever.

Samen een doelstelling bepalen

Het doel van business startup coaching kan zijn het begeleidt worden naar een hoger niveau van functioneren, vanaf het moment dat je start. Maar tevens van groot belang bij bestaande bedrijven. Samen met een carrière coach kan jij jouw doelstelling bepalen. Van Tol Coaching staat voor persoonlijke en zakelijke trainingen op maat gemaakt.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.

  Back To Top