skip to Main Content

Heb je het gevoel vaak ‘vast’ te zitten, niet alles uit het leven en je werk te halen? Ben je vaak moe en rusteloos? Misschien is jouw zaak zeer succesvol, maar voel je van binnen de enthousiasme er voor niet meer? Wat is je focus, je missie? In je leven, je relatie en je zaak. Wellicht mis je jouw onafhankelijkheid, of misschien jouw specifieke drijfveren in dit leven? Het kan zijn dat je gewoon een keer hoognodig wil sparren en discussiëren over je zaak, en/of je zakenpartners. Een business strategy coach helpt je met ieder vraagstuk.

Breng een frisse wind in je bedrijf

Door een business strategy coach in te zetten breng je een frisse wind in jouw zaak en in je leven. De onderliggende reden van jouw onrust en onvrede is een gebrek aan balans. Een balans die nodig is om goed te functioneren in je werk, in je privé leven, in de gehele maatschappij. Misschien blijkt uit het oriënterende gesprek met je business strategy coach wel dat je een business plan coaching nodig hebt, of meer een personal career coach of een personal coach.

Groei en bloei tactisch

Van Tol Coaching zorgt ervoor dat jij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgt, om weer met vernieuwde energie mooie stappen te zetten. Een business strategy coach zal met name kijken naar de zakelijke kant van jouw verhaal. Welke stappen zullen er genomen moeten worden, wat heb jij op dit moment nodig? Al jouw vraagstukken kunnen stuk voor stuk behandeld en uitgewerkt worden, totdat jij groeit en bloeit.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

  Back To Top