skip to Main Content

Als je rondloopt met een idee voor jouw onderneming, of voor een geheel nieuw bedrijf, dan is het verstandig om een goede business startup coaching te volgen. Om het idee dat je op papier hebt gezet (of in je hoofd hebt) neer te zetten op de juiste manier, is de combinatie van kennis en uitvoering van groot belang. Hoe meer je bent voorbereid, hoe groter de kans van slagen nadat je bent begonnen. Bij Van Tol Coaching helpen we jou graag met een grondige voorbereiding van jouw business.

Een goed begin is het halve werk

Succes is voor een groot deel afhankelijk van de mate van het ondernemerschap binnen de startup. Wil jij een product snel en goed in de markt zetten? Heb je behoefte aan de juiste klant- en marktinzichten, om een goede strategie neer te zetten? Of wellicht heb je alle kennis wel in huis, maar mis je de executiekracht en het overzicht? Dan is het aan te raden om een vakkundige business startup coaching te volgen.

Jouw organisatie in goede banen leiden

Er bestaan diverse methodes om een organisatie te leiden of te vernieuwen. Eén van de strategieën is het zogenoemde Lean. Via een Lean startup coach verkrijg je alle inzichten, welke gericht is op deze methode. Business en ook small business is hierbij gebaat, en kan grote stappen gaan zetten. Een goede business coach bekijkt welke strategie het best bij jou en je startup past.

Jouw loopbaan onder de loep

Mocht je – voordat jij een geheel nieuwe business gaat beginnen – eerst eens grondig naar jouw loopbaan willen laten kijken, dan is raadzaam om een carrière coach in de arm te nemen. Samen met Van Tol Coaching kan je alle facetten van jouw werkende leven op een rijtje zetten, om te bekijken wat nu echt jouw doelen zijn. En wat is het nu wat echt bij je past.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

  Back To Top