skip to Main Content

Waarvoor kun je een business coach inschakelen?

Het advies van een business coach is heel fijn wanneer je zelfstandig ondernemer bent. Heb je een eigen bedrijf en merk je dat er van je toekomstdromen niet veel terecht is gekomen? Of heb je behoefte aan een raadgever waarmee je de gang van zaken en uitdagingen kunt doornemen? Dan is het raadzaam om iemand met verstand van zaken in te schakelen. Ineke van Tol heeft in Utrecht een eigen praktijk opgericht, genaamd Van Tol Coaching. Zij helpt graag met het terugvinden van je drijfveren en ambities en kijkt samen met jou wat nodig is om de doelen te bereiken.

Hervind je focus bij een business coach

Ineke van Tol heeft veel ervaring in het bedrijfsleven en is tevens in het bezit van de Europese titel psychotherapist. Zij heeft een humanistische kijk op de mens en gaat uit van het eigen creatieve en reflecterende vermogen om een eigen bedrijf tot een succes te maken. Zij kijkt samen met de zelfstandig ondernemer naar de persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden en helpt deze in te zetten en te gebruiken. Door de dagelijkse beslommeringen die een eigen bedrijf met zich meebrengt, kun je soms je focus en passie uit het oog verliezen. Ineke helpt je deze weer aan te wakkeren.

Zowel op zakelijk als privégebied inzetbaar

De begeleiding van Ineke kan gebruikt worden op zowel zakelijk gebied als privé. Op zakelijk gebied kan zij je onder andere helpen met timemanagement, marketing en promotie en hoe je het meest efficiënt kunt samenwerken met eventuele partners of je personeel. Op privégebied kan zij, samen met jou als de ondernemer, bekijken hoe een goede balans kan worden gevonden tussen werk en privé. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Ook zaken als naïviteit en huwelijk en relatie kunnen aan bod komen.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

  Back To Top