skip to Main Content

Business coach in Utrecht: ervaring en kennis

Het opstarten van een eigen bedrijf is een hele klus, maar het goed draaiende houden van een bedrijf is nog lastiger. Als zelfstandig ondernemer sta je er veelal alleen voor en is het fijn om eens te kunnen sparren en overleggen met iemand die verstand van zaken heeft. Het leidt tot nieuwe inzichten waarmee je weer verder kunt bouwen aan je eigen bedrijf. Een business coach is hiervoor de aangewezen persoon. Van Tol Coaching helpt graag het optimale uit jezelf en je bedrijf te halen.

Vooruitgaan door terug te blikken

Ineke van Tol is in het bezit van de Europese titel psychotherapist en heeft een coachingspraktijk in Utrecht. Voor ondernemers die al bezig zijn met het runnen van een eigen bedrijf, kan het heel zinvol zijn om terug te blikken om te kijken waar een en ander is misgelopen. Door kritisch naar de situatie en het eigen handelen te kijken, kunnen fouten in de toekomst worden voorkomen. Ineke van Tol helpt je daar graag bij. Zij gaat uit van het eigen vermogen, creativiteit en idealen van de ondernemer en borduurt daar op verder.

Ervaring in Utrecht

Ineke kan putten uit haar eigen ervaring. Zij is werkzaam geweest op directieniveau in het bedrijfsleven en weet precies aan welke verwachtingen en eisen een zelfstandig ondernemer moet voldoen. Zij kan op zowel zakelijk gebied als op privégebied helpen. Op zakelijk gebied kan ze onder andere helpen met marketing en promotie, tijdsinvestering en je adviseren over de omgang met medewerkers. Van Tol Coaching is gevestigd aan de Skagerraklaan 136 te Utrecht. De praktijk is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp: *

  Uw bericht *

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

  Back To Top